Welcome to Bisevo!

Biševo Yoga Healing Space

Biševo yoga healing space je terapeutski program kojem je cilj osvrnuti se na potrebe i probleme koje nosimo te im pristupiti holistički. Cilj se ostvaruje yoga praksom, edukacijom o zdravom načinu života i ponuđenim volonterskim programima.

Biševo Yoga Healing Space (BYHS) je projekt u sklopu djelovanja udruge Biševo koji uključuje rezidencijalne, lokalne i online programe koji se bave promicanjem zdravog načina života, te organizacijom povlačenja (yoga retreata), savjetovanja, predavanja, seminara i drugih stručnih skupova s ciljem promocije važnosti zdravlja i zdravog načina života.

Explore

The Places Where You Will

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Eos eveniet amet excepturi voluptates dolorem totam ad quod hic, porro accusamus, repellat, corrupti at obcaecati ducimus, dolor quibusdam sequi nemo inventore?

Biševo Yoga Healing Space (BYHS) je projekt u sklopu djelovanja udruge Bipevo koji uključuje rezidencijalne, lokalne i online programe koji se bave promicanjem zdravog načina života, te organizacijom povlačenja (yoga retreata), savjetovanja, predavanja, seminara i drugih stručnih skupova s tim ciljem. 

Rezidencijalni program yoge u BIAR-u, yoga na plaži Porat, otok Biševo te online programi yoge namijenjeni su za buđenje vlastitog unutarnjeg potencijala zdravlja na potpuno prirodni način. Yogijske metode u vidu vježbi, ciljanih tehnika, rada s dahom, metode rada s umom (tzv. meditacije), yogijske prehrane i edukacije brojni su izvrsni savjeti i praktične upute koji služe održavanju zdravlja, rješavanju zdravstvenih tegoba, redukciji stresa i općenitom poboljšanju kvalitete života. Stari dobri moto "Zdrav duh u zdravom tijelu".

Biševo yoga healing space je terapeutski program kojem je cilj osvrnuti se na potrebe i probleme koje nosimo te im pristupiti holistički. Cilj se ostvaruje yoga praksom, edukacijom o zdravom načinu života i ponuđenim rezidencijalnim programima.

Yoga praksa uz more u uvali Porat na otoku Biševu, u prirodi jednog od najudaljenijih naseljenih hrvatskih otoka, nezamjenjiv je doživljaj: svježi morski zrak, miris starih borova, tišina malog sela... Već sama lokacija je odmak od svakodnevice i umora koji može donositi život u gradu. Ciljanim rezidencijalnim programima radimo na oslobađanju stresa te kroz stručno vodstvo potičemo pogled na svoju rutinu iz druge perspektive. Terapijski pristup uvažava individualne razlike svakoga od nas i specifičnost svačije situacije te na kreativan način nudi opcije i rješenja. 

Rezidencijalni programi traju po planu i programu koji se slaže ovisno o potrebama članova. Online program provodi se prema rasporedu na stranici www.tena.yoga

Vođene sate yoge snimljene na Biševu i u sklopu rezidencije potražite na YouTube kanalu Tene Rebernjak.

Promicanje i stručno obrazovanje o zdravom načinu života 

Programi udruge vezani za promicanje zdravog načina života te organiziranje savjetovanja, predavanja, seminara i drugih stručnih skupova od interesa udruge ostvaruju se putem članstva u udruzi te participiranjem u programima udruge. 

Članstvo u udruzi omogućuje članu pristup redovnom online programu vođenih sati yoge prema rasporedu na stranici www.tena.yoga. 

Participacija i troškovi provođenja pojedinih programa udruge računaju se prema određenom programu. 

Istražite ljepote vježbanja i disanja uz more u miru uvale Porat kroz više od 30 vođenih sati yoge. Voditeljica je naša certificirana yoga instruktorica Tena Rebernjak. Vidimo se skoro i uživo u našoj rezidenciji u sklopu projekta #Bisevoislandhealingspace!

Gastronomija

#bisevoyogahealingspace video gallery

Istražite ljepote vježbanja i disanja uz more u miru uvale Porat kroz više od 50 vođenih sati yoge. Voditeljica je naša certificirana yoga instruktorica Tena Rebernjak. Vidimo se skoro i uživo u našoj rezidenciji u sklopu projekta #Bisevoislandhealingspace!

WakeUp yoga - Pluća

WakeUp yoga - Quick Fix

Prenatal yoga - Mekana ramena

WakeUp yoga - Mišić duše

Yoga Day on Biševo island 12.6.2022.

Mindfulness - Meditacija tijelom

WakeUp yoga - Lumbalno olakšanje

WakeUp yoga - Za otvoreno jutro

WakeUp yoga - Ritam tišine

Mindful Slow Flow yoga - Lijek za anksioznost

Prenatal yoga - Osnove yoge za trudnice

WakeUp yoga - Antistres yoga

Mindful Slow Flow yoga - Meditacija u pokretu

Vatreni ciklus - 2. dan, akcija

Meditacija - Novi model za novu godinu

Mindful Slow Flow yoga - Puštanje u zemlju

Vatreni ciklus - 1. dan, odštopavanje

Prenatal yoga - Opuštanje pritiska u glavi

Mindful Slow Flow yoga - Lijek za anksioznost

WakeUp yoga - Snaga od dna

Prenatal yoga - Za donja leđa

WakeUp yoga - Puno prostora

WakeUp yoga - Dužina kralježnice

Vatreni ciklus - 3. dan, masaža

WakeUp yoga - Širenje, skupljanje

Mindful yoga - Protiv tjeskobe

WakeUp yoga - Mišići dna zdjelice

Ashtanga yoga - S namjerom

Mindful Slow Flow yoga - Protiv glavobolje

Vatreni ciklus - 4. dan, poticaj organima

Mindful Slow Flow yoga - Osvijestim + opustim

Mindful yoga - Tranquillity

WakeUp yoga - Prana hrana

WakeUp yoga - Osmijeh u srce

Mindful yoga - Heart space

Ashtanga yoga - 4 strane pluća

Tko mi živi između lopatica?

WakeUp yoga - Svjetlost kralježnice

40 minute yoga - Svi smjerovi

40 minute yoga - Pozdravi sunce

40 minute yoga - Oko osi sadašnjeg trenutka

40 minute yoga - Ritam valova

40 minute yoga - Polje tijela

40 minute yoga - Svijest čini razliku

40 minute yoga - Vrat i ramena

Mindfulness - Osjetim da sam tu

15 minute yoga - Sigurni prostor

15 minute yoga - Mobility of breath

Što je mindfulness? - predavanje

Prikaži još videa
Events calendar

There are no upcoming events at this time.

Events archive

Help support the future of the Bisevo Artist Residency »

x