Dobrodošli na Biševo!

Biševo Yoga Healing Space

Biševo Yoga Healing Space (BYHS) je projekt u sklopu djelovanja udruge Spasimo Bišovo koji uključuje rezidencijalne, lokalne i online programe koji se bave promicanjem zdravog načina života te organizacijom savjetovanja, predavanja, seminara i drugih stručnih skupova s tim ciljem. 

Rezidencijalni program yoge u BIAR-u, yoga na plaži Porat, otok Biševo te online programi yoge namijenjeni su za buđenje vlastitog unutarnjeg potencijala zdravlja na potpuno prirodni način. Yogijske metode u vidu vježbi, ciljanih tehnika, rada s dahom, metode rada s umom (tzv. meditacije), yogijske prehrane i edukacije brojni su izvrsni savjeti i praktične upute koji služe održavanju zdravlja, rješavanju zdravstvenih tegoba, redukciji stresa i općenitom poboljšanju kvalitete života. Stari dobri moto "Zdrav duh u zdravom tijelu".

Biševo yoga healing space je terapeutski program kojem je cilj osvrnuti se na potrebe i probleme koje nosimo te im pristupiti holistički. Cilj se ostvaruje yoga praksom, edukacijom o zdravom načinu života i ponuđenim rezidencijalnim programima.

Yoga praksa uz more u uvali Porat na otoku Biševu, u prirodi jednog od najudaljenijih naseljenih hrvatskih otoka, nezamjenjiv je doživljaj: svježi morski zrak, miris starih borova, tišina malog sela... Već sama lokacija je odmak od svakodnevice i umora koji može donositi život u gradu. Ciljanim rezidencijalnim programima radimo na oslobađanju stresa te kroz stručno vodstvo potičemo pogled na svoju rutinu iz druge perspektive. Terapijski pristup uvažava individualne razlike svakoga od nas i specifičnost svačije situacije te na kreativan način nudi opcije i rješenja. 

Rezidencijalni programi traju po planu i programu koji se slaže ovisno o potrebama članova. Online program provodi se prema rasporedu na stranici www.tena.yoga

Vođene sate yoge snimljene na Biševu i u sklopu rezidencije potražite na YouTube kanalu Tene Rebernjak.

Promicanje i stručno obrazovanje o zdravom načinu života 

Programi udruge vezani za promicanje zdravog načina života te organiziranje savjetovanja, predavanja, seminara i drugih stručnih skupova od interesa udruge ostvaruju se putem članstva u udruzi te participiranjem u programima udruge. 

Članstvo u udruzi omogućuje članu pristup redovnom online programu vođenih sati yoge prema rasporedu na stranici www.tena.yoga. 

Participacija i troškovi provođenja pojedinih programa udruge računaju se prema određenom programu. 

Istražite ljepote vježbanja i disanja uz more u miru uvale Porat kroz više od 30 vođenih sati yoge. Voditeljica je naša certificirana yoga instruktorica Tena Rebernjak. Vidimo se skoro i uživo u našoj rezidenciji u sklopu projekta #Bisevoislandhealingspace!

#bisevoyogahealingspace video galerija

Pomozite podržati budućnost umjetničkih rezidencija na otoku Biševu »

x