Dobrodošli na Biševo!

Rezidencije

Biševo wakeup yoga: besplatni sati na plaži

06-03-2022 — 19-04-2022 // Slobodnih mjesta: neograničeno

Pozivamo sve na besplatne sate wakeup yoge koji se održavaju ponedjeljkom, srijedom i petkom na plaži Porat, otok Biševo s početkom u 7:15. Voditeljica programa je naša draga Tena Rebernjak.

WakeUp yoga je kratki 40 – minutni format yoge u rano jutro.

Jutro je najbolji dio dana za praksu yoge, upravo zato se i tradicionalni pozdravi suncu izvode u ranu zoru (i zovu se “pozdravi suncu”). U ovom kratkom satu ritmičnim pokretima, tjelesnim položajima, tehnikama uravnoteženog disanja i meditacijom probudimo tijelo i um te potaknemo svoju unutarnju snagu. WakeUp yogom steći ćemo strpljenje i disciplinu za jutarnju praksu te svakodnevno nadilaziti lijenost i umor.

Wake-up Yoga na pristavi iznad uvale Porat

Teme sati svaki dan se mjenjaju, kroz njih obrađujemo ciljano djelove tijela, probleme i boljke koje možemo imati ili neku temu specifično ovisno o upitima i potrebama polaznika. Neke od tema pogledaje na videima dolje ili potražite još sati WakeUp yoge na mojem YouTube kanalu.

Započnimo dan osvježeni, razgibani, bistrog uma, koncentrirani i spremni za sve što nas čeka.

https://tena.yoga

Satovi su namijenjeni svima, tempo ovisiti o grupi i temi sata, a prilagođen je i za potpune početnike. Kao i svi sati na programu ako ne možete vježbati kada se sat održava uživo, nakon sata stiže snimka koju možete koristiti kada vam paše. 🙂


Povezani sadržaj

Pomozite podržati budućnost umjetničkih rezidencija na otoku Biševu »

x