Dobrodošli na Biševo!

Drop in sat yoge

13  (100 kn)

Jedan vođeni sat yoge u sklopu Biševo yoga healing space programa udruge Biševo. Svaki sat yoge sastoji se od vježbi disanja i buđenja kralježnice, elemenata Pozdrava suncu i osnovnih yoga asane te završava s opuštanjem. Sati su terapijski te uvažavaju individualne razlike i na kreativan način nude opcije i rješenja za boljke koje nosimo.

Kategorija: Oznaka:

Opis

Jedan vođeni sat yoge u sklopu Biševo yoga healing space programa udruge Biševo.

Potvrdite svoj dolazak putem kontakt obrasca ili e-poštom na [email protected].

Yoga praksa uz more ili u rezidenciji BIAR-a u uvali Porat na otoku Biševu, u prirodi jednog od najudaljenijih naseljenih hrvatskih otoka, nezamjenjiv je doživljaj (#bisevoyogahealingspace video galerija) .

Svaki sat yoge sastoji se od vježbi disanja i buđenja kralježnice, elemenata Pozdrava suncu i osnovnih yoga asane te završava s opuštanjem. Sati su terapijski te uvažavaju individualne razlike i na kreativan način nude opcije i rješenja za boljke koje nosimo.

Dobrodošli svi bez obzira na prethodno iskustvo s yogom. Sati se provode prema dogovoru, upitu i prema rasporedu na stranici tena.yoga.

Troškovi participacije namjenjeni su provođenju programa Udruge.

Moguće je osobno preuzimanje u Splitu, Zagrebu, Komiži ili na otoku Biševu u prostorijama Udruge.

Za dostave unutar Hrvatske koristimo uslugu "Tisak paket".

Za međunarodne dostave koristimo usluge Hrvatske pošte.

1. Izravni bankovni prijenos -- uplatite direktno na naš bankovni račun. Koristite identifikacijski broj narudžbe kao poziv na broj. Vaša narudžba biti će isporučena kad sredstva budu vidljiva na našem računu.

Skenirajte kod aplikacijom za mobilno bankarstvo. Molimo promijenite iznos donacije.

2. Putem Pay Pal-a

    Pomozite podržati budućnost umjetničkih rezidencija na otoku Biševu »

    x